JACHNJA ZE SRNČÍHO (Bulharsko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: 600 g srnčího plecka bez kosti, 200 g bílých fazolí, 300g želených paprik, velká cibule, hlavička česneku, 60 g slaniny bez kůže, 1 lžíce hladké mouky, trochu pažitky, podle chuti sůl a mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Den předem namočené fazole uvaříme ve vodě. Papriky opečeme po všech stranách v horké troubě, vyčistíme od jadérek, oloupeme a nakrájím~ na nudličky. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, v kastrole rozpustíme, přidáme najemno nakrájenou cibulku a nastrouhaný česnek, vmícháme na kostky nakrájenou srnčí plec, opečeme, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, podlijeme vodou. Pak přidáme nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a maso dusíme do měkka. Pak přidáme vařené odkapané fazole a podáváme sypané jemně krájenou pažitkou.

JACHNJA ZE SRNČÍHO (Bulharsko). JACHNJA ZE SRNČÍHO (Bulharsko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz